Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
gargamello napisał:
FunkyD napisał:
gargamello napisał:
FunkyD napisał:
Nigdy nie wglebialem sie w ten temat bo mnie to nie dotyczylo Od momentu kiedy przyjechalem, a bedzie to dawno temu, zawsze wiedzialem ze na stale!!!
Jakim prawem ktos ma dostawac zwroty za mieszkanie, jedzeni i dojazd?!!!!
Huj mnie to obchodzi, ze ktos dojezdza i tak ma wiecej niz w polsce!!!
Skoro tak to niech panstwo norweskie i mi placi za wyzywienie i mieszkanie tutaj!!!!
O to sie tu QRWA rozchodzi!!! I Jasiek ma racje!!!
Niech wszyscy beda traktowani po rowno KURWA!!

Za jaki huj ktos ma dostac wiecej niz ja?!!!
Bo co bo dojezdza i z rodzina sie nie widzi? Takie zycie!!!

Powinni to ujebiac!!!!

Ja ponosze wieksze koszty niz TY dojezdzajacy i nikt mi nic za darmo nie daje!!!

za glupi jestes zeby to zmienic...
Ty również
,to sie nie zal i nie zazdrosc innym...
Szkoda gadać Zobaczymy jak się będziesz pienil, a ja cieszył za jakiś czas Nowa stattminister zabiera dzieciom darmowe owoce w szkole Myślisz ze i wam nie upieprzy pendlerka? Tylko czekać ha ha ha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
do polskich łbów i tak nie trafi, że są większe pasożyty dla Królestwa niż ciapate
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
jasta102 napisał:
[quote]do polskich łbów i tak nie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
jasta102 napisał:
do polskich łbów i tak nie trafi, że są większe pasożyty dla Królestwa niż ciapate
a ty nalezysz do tych pasozytow...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
FunkyD napisał:
gargamello napisał:
FunkyD napisał:
gargamello napisał:
FunkyD napisał:
Nigdy nie wglebialem sie w ten temat bo mnie to nie dotyczylo Od momentu kiedy przyjechalem, a bedzie to dawno temu, zawsze wiedzialem ze na stale!!!
Skoro tak to niech panstwo norweskie i mi placi za wyzywienie i mieszkanie tutaj!!!!

Powinni to ujebiac!!!!

Ja ponosze wieksze koszty niz TY dojezdzajacy i nikt mi nic za darmo nie daje!!!

Ty również
Szkoda gadać Zobaczymy jak się będziesz pienil, a ja cieszył za jakiś czas Nowa stattminister zabiera dzieciom darmowe owoce w szkole Myślisz ze i wam nie upieprzy pendlerka? Tylko czekać ha ha ha
Zapewne rdzenni czy Ci co maja pass będą mieli pendlera bo by powstał bunt, ale wam go zlikwidują a rdzenni ja jesze ozloca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
FunkyD napisał:
gargamello napisał:
FunkyD napisał:
gargamello napisał:
FunkyD napisał:

Powinni to ujebiac!!!!

Ty również

widac ze jestes zawista gnida ,ale mnie to nie dotyczy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jasta102 napisał:
tyle stron mija polaczku i nie pojąłeś, że ja też biorę
ale mam świadomość iż niesłusznie
czuję się jakbym kradł te pieniądze temu co obok mnie robi
ale ty Polaku nie masz takich problemów[/quote]

nie chcem ale muszem z kąd my to znamy ??
ta pomyśl głupku przy rozliczeniu w tym roku ... nie bierz !!! uratujesz życie kilku biednych , albo dzieci albo niedżwiedzia polarnego albo nakarmisz głodnych w afryce ! nie bądż typowy zachłanny polak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@jasta102: Od beduinow nie ma wiekszych pasozytow bo to nawet niepracuje tylko pobiera niewypracowany zasilek oraz sie rozmnaza aby wiecej zasilku bylo. Nawet byla historia ze jedno dziecko na uposledzone ucharakteryzowac chcieli beduini coby wiecej zasilku bylo....

A co do tego chorego socjalistycznego prawa (jak i wielu innych) to wszystko mozna zmienic kto obywatelstwa Norweskiego nieposiada moze chociaz w 2015stym w wyborach lokalnych zaglosowac na FrP. To jest jedyna partia ktora chce zatrzymac naplyw muzoli, pokasowac socjalistyczne ulgi, pokasowac/zmiejszyc ile sie da zasilki. A w zamian dac SWOBODE kupowania towarow w Norwegii bez akcyzy lub z akcyza na Szwedzkim poziomie.... Do tego obnizyc podatki i wreszcie skasowac calkiem najwieksze zlodziejstwo czyli Formueskatt.... socjalisci do tej pory jeszcze maja ustanowione prawo o okradaniu kazdego obywatela ktory oszczedza jak mu sie podoba a nie jak sie socjaliscie podoba. Po pierwsze chore jest juz zeby ktos mial placic podatek od samego faktu posiadania oszczednosci, ALE jeszcze bardziej chore jest to ze jesli ktos kupi dom to mu go policza ponizej 25 % realnej warosci zanim beda ewentualnie nakladac podatek, lecz jesli ktos woli INWESTOWAC np. w akcje to naloza PODATEK od 100 %...... Kolejny objaw choroby to odliczanie oprocentowania kredytow od podatku.... lub zwrot 28 % przegranego kapitalu w inwestycjach. Socjalizm promuje ludzi nieodpowiedzialnie zyjacych na kredyt oraz nieudacznikow ktorzy przegraja swoje pieniadze, a karze tych ktorzy cos robia i tworza wartosci swoja praca...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
FunkyD napisał:
FunkyD napisał:
gargamello napisał:
FunkyD napisał:
gargamello napisał:
FunkyD napisał:

Powinni to ujebiac!!!!

Ty również
Zapewne rdzenni czy Ci co maja pass będą mieli pendlera bo by powstał bunt, ale wam go zlikwidują a rdzenni ja jesze ozloca

zmien dilera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
FunkyD napisał:
[quote]

Powinni to ujebiac!!!!

a ja się pytam co z tego będziesz miał ??? lżej ci będzie czy ci przybędzie ??
ja na miejscu tej minister wprowadził bym podatek od zawiści tak żebyś płacił 70% podatku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok